продовольственный рынок
Related articles:
- IMPROVEMENT OF A QUALITY CONTROL SYSTEM OF ORGANIC PRODUCTS PROCESSING OF LIVESTOCK PRODUCTION AT THE ENTERPRISES OF ALTAI KRAI // Issue № 12, December 2018
- CONSUMER COOPERATION IN SYSTEM OF FOOD SUPPLY // Issue № 5, May 2017
- DIRECTIONS OF DEVELOPMENT OF FOOD MARKET INFRASTRUCTURE // Issue № 4, April 2016
- ACTIVITY OF CONSUMER SOCIETIES AND UNIONS IN THE CONDITIONS OF SANCTIONS AND EMBARGO // Issue № 7, July 2015
- THE ROLE OF AGROINDUSTRIAL PARKS IN DEVELOPMENT OF COOPERATION IN INFRASTRUCTURE OF THE FOOD MARKET // Issue № 5, May 2015
- MAIN DIRECTIONS OF INTERREGIONAL FOOD COMMUNICATIONS // Issue № 10, October 2014
- КООПЕРАТИВНОМУ ДВИЖЕНИЮ НЕОБХОДИМО УСКОРЕНИЕ // Issue № 5, May 2013
- ПУТИ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ КРЕСТЬЯНСКИХ (ФЕРМЕРСКИХ) ХОЗЯЙСТВ В БРЯНСКОЙ ОБЛАСТИ // Issue № 3, March 2013
- ЗАЛОЖЕНА ПРОЧНАЯ ОСНОВА РАЗВИТИЯ СЕЛЬСКОГО ХОЗЯЙСТВА // Issue № 4, April 2011